Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی 864 صفحه + pdf

مطالعه جریان سیال، تولید و انتقال حرارت، فرآوری حرارتی از جمله فرآوری و بسته بندی اسپتیک،انجماد،تبخیر،خشک کردن مبانی مهندسی صنایع غذایی را تشکیل میدهند که در این کتاب به آنها اشاره شده است

دسته بندی: صنایع غذایی

فرمت فایل: pdf

تعداد صفحات: 864

حجم فایل: 6.394 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

اولین درسی که در آن دانشجوی علوم و صنایع غذایی، عملیات فیزیکی و انتقال انرژی در مواد غذایی را از بعد کمی مورد مطالعه قرار میدهد، مهندسی صنایع غذایی است.

مطالعه جریان سیال، تولید و انتقال حرارت، فرآوری حرارتی از جمله فرآوری و بسته بندی اسپتیک،انجماد،تبخیر،خشک کردن مبانی مهندسی صنایع غذایی را تشکیل میدهند که در این کتاب به آنها اشاره شده است

مهندسی صنایع غذایی درس بسیار مهمی در برنامه آموزشی تحصیلات عالی رشته صنایع غذایی است. این درس نه تنها دانشجو را با اصول مهندسی صنایع غذایی آشنا می کند، بلکه تفکر نقادانه و موشکافانه و نیز قدرت حل مشکلات را که اتزمه زندگی امروزی است، نیز در او ایجاد می کند.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
مهندسی;کشاورزی;اصول مهندسی;صنایع غذایی;آرسینگ;دنیس آر هلدمن;جریان سیال;تولید و انتقال حرارت;فرآوری حرارتی;فرایند مواد غذایی;فرآوری و بسته بندی اسپتیک;انجماد;تبخیر;خشک کردن

جعبه دانلود

برای خرید و دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *