پژوهش معماری طرح هتل 12 صفحه + doc

پروژه معماری طرح هتل

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 12

حجم فایل: 458 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

طرح كلی هتلها وفضاهای موردنیاز

انواع متفاوت هتل ها استانداردهای متنوعی از كیفیت و امكانات را ارایه می دهند. هتل ها می توانند حلقه ای از یك زنجیره باشند یا مستقل عمل كنند . اگر هتل عضوی از یك زنجیره باشد ممكن است شرایط طراحی خاصی اعمال گردد.

انواع هتل ها عبارتند از: هتل های شهری – هتل های خاص تعطیلات – كلوپ ها- هتل آپارتمانها ومتل ها.

حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتل ها

حداقل شرایط لازم برای درجه بندی یك هتل دریكی از سطوح درجات دارا بودن سطحی از خدمات وتسهیلات است كه می بایست در آن واحد به میهمانان عرضه شود.

هتل ها در این دستورالعمل در پنج سطح به شرح زیر درجه بندی می شوند:

یك ستاره – دوستاره – سه ستاره – چهارستاره –پنج ستاره.

البته هتل های 7 ستاره نیز دركشورهایی مانند امارات كه هتل جمیرا ازجمله آنهاست دیده شده است. كه صرفا 7 ستاره بودن آن جنبه تبلیغاتی داشته وهمان كیفیت هتل های 5 ستاره را داراست. لازم به تذكر است كه درجه (top) به هتل های 5 ستاره ای تعلق می گیرد كه خدماتی بیش از حد انتظار به میهمان ارائه می دهند.

حداقل شرایط لازم برای هر یك از هتل ها در پایین ترین سطح كه یك ستاره خواهد بود در زیر آورده شده است:

– رعایت حداقل سطح كیفی در قسمتهای مختلف واحد.

– یك هتل یك ستاره حداقل 9 اتاق خواب را داراست.

– 75% اتاق خواب ها با حمام یا تسهیلات خصوصی.

فایل مفید دیگر:  پاورپوینت بررسی اقلیم تهران 43 صفحه + ppt

– وجود محلی برای صبحانه خوری كه متناسب با ظرفیت هتل طراحی شده است.

– وجود سیستم گرمایش وسرمایش قابل كنترل در اتاق خواب ها

مهمترین امور در هتل مربوط به نوع و سطح سرویس وخدمات وتجهیزات آن هتل می باشد به طوری كه ضعف در این قسمت توانسته است درجه هتل را به میزان 1-2 درجه كاهش دهد.

مهمترین فضاهای هتل

فضاها در هتل به سه قسمت اصلی تقسیم می شوند:

1- فضاهای عمومی: همه افراد حتی افراد غیر میهمان حق ورود به آنها واستفاده از تسهیلات آنها را دارند.مانند لابی (محل نشیمن).

2- فضاهای خصوصی: فقط میهمانان هتل اجازه استفاده از خدمات آنرا دارند.مانند اتاقها وسرویس های بهداشتی در هتل.

3- فضای خدماتی : فضاهایی كه پرسنل هتل حق استفاده از آنرا دارند. مانند پذیرش هتل واتاق مدیریت- دفاتر بازرگانی – آشپزخانه ولاندری .

دو فضای مهم در هتل:

1- پنتری( گرمخانه):

فضای بین آشپزخانه وسالن رستوران كه به عنوان فیلتر یا آبدارخانه استفاده می شود پنتری نام داردكه معادل فارسی آن گرمخانه می باشد. اگر سالن رستوران وآشپزخانه دارای اختلاف سطح

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پژوهش معماری طرح هتل ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پژوهش معماری طرح هتل – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
پژوهش معماری طرح هتل

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *